Zpět na všechny články

Příběh klienta: Díky Rentě nepřišel o dům, pořídil si Jaguar a cestuje

Příběh klienta: Díky Rentě nepřišel o dům, pořídil si Jaguar a cestuje

Pan Pečinka si v osmdesátých letech spolu se švagrem vlastními silami postavil rodinný dům. Kolaudace proběhla v roce 1984 a od té doby v něm až donedávna spokojeně žil.

Jelikož jej postavil vlastníma rukama nedokázal si nikdy představit, že by se z něj měl po tolika letech odstěhovat pryč. Ovšem před dvěma lety se seznámil přes inzerát se ženou a plánované soužití nedopadlo podle jeho představ.

Když šel do nemocnice na operaci, daroval dům ženě s tím, že po návratu mu jej vrátí, tak ostatně zněla i dohoda u notářky. Jenže žena se k dodržení dohody neměla, a dokonce tam plánovala nastěhovat nájemníky a chtěla jej prodat. Panu Pečinkovi zůstaly jen dva pokoje, v nichž žil.

Nakonec uzavřel dohodu, že ženě zaplatí 400 tisíc korun a ona mu dům vrátí. Tyto peníze ovšem neměl, a tak zkusil oslovit spořitelny a banky. Vzhledem k věku mu však bylo řečeno, že maximální úvěr, který mu banky poskytnou činí pouhých 29 tisíc korun.

Kvůli této ženě na něj také zanevřeli synové, kteří mu nemohou přijít na jméno. Kamarádi s takovou sumou také nemohli pomoci.

Vzhledem k předchozí zkušenosti pro něj bylo podmínkou, že dům na nikoho už přepisovat nebude. Nakonec našel informace o Rentě z nemovitosti. Protože byl nedůvěřivý, vše raději konzultoval s právničkou, ale žádná skrytá rizika nenašla. V jeho situaci, pokud neměl dům komu předat, mu doporučila vzít si Rentu.

Kontaktoval proto společnost FINEMO.CZ s tím, že má zájem o Rentu. Po sjednání podmínek si opět při podpisu smlouvy vzal za doprovod právničku. Vše zdárně proběhlo a vzhledem k tomu, že se pan Pečinka rozhodl pro jednorázové vyplacení Renty, mohl ihned umořit 400tisícový dluh.

Splnil si přitom sen i v podobě nového Jaguara v garáži. Zbylou část peněz investoval do finančních produktů a nyní mu z nich plyne příjemný výnos. Na stáří si tak skutečně užívá života, s novou přítelkyní pojede na dovolenou do Turecka a Řecka. 

Celý videorozhovor naleznete na našem YouTube kanálu.

Zavolejte, napište nebo vyplňte formulář, ozveme se obratem!

    Uvedený výpočet má pouze informativní charakter.

    Sledujte nás

    Úrok činí aktuálně 11,9 % ročně a spolu s půjčkou je splatný až při vyrovnání reprezentativní příklad zde.
    Minimální roční úroková sazba platná po celou dobu trvání úvěru je 10,9 %, viz dokument Trvale přístupné informace bod 6.

    Nahoru
    Kolik dostanu? 233 321 850